Hesabım
    Nicolas Cage'li "Büyük Hazine" Serisine Devam Filmi Geliyor!

    Serinin yaratıcısı Jerry Bruckheimer, Büyük Hazine 3'ün hala geliştirme aşamasında olduğunu söyleyerek umut verici bir güncelleme paylaştı.

    Hollywood film endüstrisindeki en ünlü yapımcılardan biri ve Top Gun'dan Karayip Korsanları serisine kadar ikonik birçok yapımın arkasındaki isim olan Jerry Bruckheimer, bir zamanlar konuşulan fakat daha sonra hakkında herhangi bir açıklama duymadığımız "Büyük Hazine 3" filmi hakkında bir güncelleme paylaştı.

    Bruckheimer'ın yapımcılığını, Jon Turteltaub'un yönetmenliğini üstlendiği ilk "Büyük Hazine" (National Treasure) filmi 2004 yılında vizyona girmiş, devam filmi "Büyük Hazine: Sırlar Kitabı" (Natioanl Treasure: Book of Secrets) ise 2007 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Başrolleri paylaşan Nicolas CageDiane Kruger ve Justin Bartha'nın yanı sıra Jon Voight ve Harvey Keitel da her iki filmde de izlediğimiz karakterlere hayat verdiler. 

    Üçüncü bir Büyük Hazine filmi çok uzun zamandır bekleniyor ancak herhangi bir güncelleme olmaması nedeniyle filmin rafa kalktığı düşünülüyordu. "Top Gun: Maverick" için tanıtın etkinliğine katılan Jerry Bruckheimer, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Nicolas Cage'e olan sevgisini dile getirdikten ve Oscar'lı oyuncuyla yeniden bir araya gelmek için sabırsızlandığını söyledikten sonra, "Büyük Hazine 3"ün şu anda proje geliştirme aşamasında olduğunu belirterek hayranları sevindirdi. 

    Büyük Hazine serisi, Cage'in canlandırdığı hazine avcısı Benjamin Franklin Gates'i merkezine alıyor. ABD'nin tarihi figürleriyle bağlantılı değerli eşyaları aramak için ülkeyi keşfeden bir hazine avcısı ailesi soyundan gelen Gates, her iki filmde de bir yandan bulmacaları çözüp hedefine ilerlerken bir yandan kötü adamların hedefi haline geliyor. İlk filmde kötü karakter olarak Sean Bean, ikinci filmde ise Ed Harris rol almıştı. Filmler eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da izleyicilerin favori macera filmlerinden oldu ve gişede oldukça başarılı bir performans gösterdiler. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top