Hesabım
    "Top Gun: Maverick" Yerli Gişenin Zirvesinde!

    27 - 29 Mayıs 2022 hafta sonunun gişe verileri açıklandı.

    Tom Cruise'un kariyerinin en iyi açılış hasılatına imza attığı filmi "Top Gun: Maverick" yerli gişenin de zirvesine yerleşti. Film, vizyondaki ilk hafta sonunda 72 bin 944 kişi tarafından izlenerek birinci sıraya yerleşirken, geçtiğimiz haftaların gişe lideri "Doktor Strange 2"yi tahtından etti. 

    "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında", vizyondaki dördüncü haftasında 41 bin 16 kişi tarafından izlendi. Filmin toplam izleyici sayısı 1 milyon 310 bine yaklaştı. Vizyondaki ilk hafta sonunu geçiren animasyon çocuk filmi "Hopper ve Çılgın Çetesi Büyük Macera" 15 bin 310 seyirci ile gişenin üçüncü sırasına yerleşirken; yine vizyondaki ilk hafta osnunu geçiren yerli korku filmi "İkinci Seans: AEEP" 7 bin 355 seyirciyle dördüncü sıraya yerleşti.

    Yerli gişenin beşinci sırasında,oldukça başarılı bir vizyon yolculuğu sürdüren "Kirpi Sonic 2" bulunuyor. Film, vizyondaki sekizinci haftasında olmasına rağmen 5 bin 827 kişi tarafından izlenerek beşinci sırada yer almayı başardı.

    Bu hafta yerli gişenin ilk 10'una baktığımızda, animasyonların ve çocuk filmlerin ağırlıkta olması dikkat çekiyor. Cuma günü vizyona giren filmlerden biri olan "Dijital Esaret" ise yalnızca 2 bin 234 seyirciye listenin sonlarında kendisine yer bulabildi. 

    İşte 27 - 29 Mayıs haftasının en çok izlenen 10 filmi ve hafta sonu seyirci sayıları:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top