Hesabım
    David Cronenberg, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı Bir Araya Getirmek İstiyor

    Her iki oyuncuyla da çalışan usta yönetmen Cronenberg, eski sevgililerin birlikte oynadığı bir film fikrine sıcak bakıyor.

    Usta yönetmen David Cronenberg, fantastik gençlik serisi "Alacakaranlık" ile çıkış yaparak tüm dünyada tanınan ve filmdeki aşklarının gerçek hayata taşınmasıyla magazin gündemini de uzun süre meşgul eden eski sevgililer Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı aynı filmde bir araya getirmek istiyor.

    Cronenberg, 75. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan son filmi "Crimes of the Future"da Kristen Stewart ile çalıştı. Robert Pattinson ise Cronenberg imzalı 2012 yapımı "Cosmopolis" ve 2014 yapımı "Map to the Stars" filmlerinde rol aldı. 

    World of Reel'dan Jordan Ruimy ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Cronenberg "Beni Kristen ile tanıştıran Robert'tı. Aktör olarak ayrı ayrı çok güzel geliştiler." diyerek her ikisiyle de çalışırken çok güzel zaman geçirdiğini belirtti. 

    Alacakaranlık sonrasında kariyerlerinde sağlam adımlar atan iki isim için geçtiğimiz yıl oldukça önemliydi. Kristen Stewart, Pablo Larrain imzalı "Spencer" filmindeki Lady Diana performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. Uzun süre bağımsız yapımlarda rol aldıktan sonra büyük stüdyo filmlerine geri dönen Robert Pattinson ise Hollywood'un en sevdiği süper kahramanlardan biri olan Batman'i canlandırarak büyük beğeni topladı.

    İki aktörü bir arada görmek istediğini söyleyen yönetmen, "Bir sonraki filmim olmayacağı için şu anda buna çok fazla girmek istemiyorum" dedi. David Cronenberg'in sıradaki projesi, Vincent Cassel'in başrolde olduğu "Shrouds" filmi olacak. Proje şu anda ön hazırlık aşamasında. 

    Cronenberg hem ilişkileri hem de ayrılmalarıyla olaylı ve ikonik bir çift olan bu iki oyuncuyu bir araya getirmenin olası sorunlarına da değindi: "Ancak, hayranlar onları belirli bir tür ilişkide görmeyi bekleyebileceğinden ve bu, benim onlar için yeni karakterler yaratmamın önüne geçebileceğinden sorunlu olabilir." Söz konusu yönetmen David Cronenberg olunca, Pattinson ve Stewart'ı bir araya getirecek olası bir projenin, hayran beklentilerini tamamen alt üst edeceğini şimdiden söyleyebiliriz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top