Hesabım
    Disney'in Tom Hanks'li "Pinokyo" Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    Robert Zemeckis tarafından yönetilen filmde Tom Hanks Gepetto Usta karakterine hayat veriyor.

    Disney'in "Aladdin", "Güzel ve Çirkin" gibi live-action uyarlamaları arasına çok yakında katılacak olan "Pinocchio"dan ilk teaser fragman yayınlandı. 

    1940 tarihli klasik Disney animasyonunun bu yeni uyarlamasında, yönetmen koltuğunda  "Geleceğe Dönüş", "Contact", "Forrest Gump" gibi efsane filmlere imza atan usta yönetmen Robert Zemeckis oturuyor. Filmin İtalyan yazar Carlo Collodi'nin hikayesinden uyarlanan senaryosunu Simon FarnabyChris Weitz ve yönetmen Robert Zemeckis kaleme aldı.

    Oscar'lı oyuncu Tom Hanks, hepimizin bildiği hikayedeki Gepetto Usta karakterine hayat veriyor. Gerçek bir çocuk sahibi olmak isteyen bir kuklacı olan Gepetto Usta'nın hayali Cynthia Erivo tarafından canlandırılan Mavi Peri tarafından gerçekleştirilince, tahtaan bir kukla olan Pinokyo kendisini kanlı canlı bir çocuk olarak buluyor.

    Filmde Pinokyo'yu genç oyuncu Benjamin Evan Ainsworth, Pinokyo'nun rehberi Jiminy Cricket karakterini ise Joseph Gordon-Levitt seslendiriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Keegan-Michael KeyLorraine Bracco ve Luke Evans yer alıyor. Pinokyo, 8 Eylül'de Disney+'ta yayınlanacak. 

    Önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz tek Pinokyo filmi Disney yapımı bu film değil. Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro da Netflix'te yayınlanacak bir animasyon Pinokyo filmine imza attı. Ancak bu film, Disney'inkinden farklı olarak, çok daha karanlık ve yetişkinlere yönelik bir Pinokyo hikayesi anlatacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top