Hesabım
    Rachel Zegler, Yeni Açlık Oyunları Filminde Başrolde!

    Açlık Oyunları serisinin öncesini anlatacak olan "The Ballad of Songbirds and Snakes" filminde başrolü Rachel Zegler üstlenecek.

    Açlık Oyunları prequel filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes"te, Başkan Snow'un gençliğini canlandıracak olan Tom Blyth'a eşlik edecek isim belli oldu. Steven Spielberg tarafından yönetilen "West Side Story" ile büyük bir çıkış yapan Rachel Zegler filmin kadrosuna dahil oldu.

    "The Ballad of Songbirds and Snakes" Açlık Oyunları serisinde izlediğimiz olayların çok öncesini, gaddar Başkan Snow'un gençlik dönemini anlatacak. 18 yaşıdaki Coriolanus Snow, Capitol'deki büyük savaştan sonra kötü duruma düşen ailesine onurunu geri vermek ister.

    10. Açlık Oyunları'nda mentor olarak görev almayı uman Snow, yoksul ve gelişmemiş 12. bölgeden Lucy Gray adındaki bir kıza akıl hocalığı yapacağını öğrenir. Kızın açılış seremonisindeki meydan okuyan şarkı söylemesiyle birlikte kazanmak için şansları olduğunu fark ettiğinde, bunun için elinden geleni ardına koymaz... Zegler filmde, "Songbird" lakaplı Lucy Gray karakterini canlandıracak.

    Filmin yönetmenliğini, Açlık Oyunları serisinin diğer filmlerini de yöneten Francis Lawrence üstleniyor.. Suzanne Collins'in 2020 yılında çıkan romanından uyarlanan senaryoyu ise Michael Arndt kaleme alacak.

    Rachel Zegler'ın sıradaki diğer projeleri arasında Disney'in live-action Pamuk Prenses uyarlaması da var.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top