Hesabım
    Gareth Edwards'ın Gizemli Bilim Kurgu Filmi "True Love"ın Çekimleri Tamamlandı

    Filmin başrollerini John David Washington ve Gemma Chan üstleniyor.

    İstilaGodzilla ve Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmlerinin yönetmen koltuğunda oturan Gareth Edwards'ın yeni bilim kurgu filmi "True Love"ın çekimleri tamamlandı. Haberi görüntü yönetmenleri Oren Soffer ve Greig Fraser, Instagram paylaşımıyla duyurdular.

    "Dune" filmiyle Oscar kazanan ve yılın en beğenilen filmlerinden biri olan "The Batman"in de görüntü yönetmenliğini yapan Greig Fraser, "Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi" filminde Gareth Edwards ile çalışmıştı. 

    John David WashingtonGemma ChanDanny McBrideBenedict Wong ve Allison Janney gibi oyuncuların rol aldığı "True Love" filminin konusu, filmin duyurusu yapıldığından beri gizli tutuluyor. Çekimler tamamlanmasına rağmen filmin nasıl bir hikayeyi anlattığı ile ilgili herhangi bir detay henüz paylaşılmadı. Yanızca romantik bir bilim kurgu filmi olacağı biliniyor.

    Soffer ve Fraser'ın setle ilgili fotoğraflarından da pek bir şey anlaşılmıyor, ancak "True Love"ın arkasındaki yapım hakkında en azından bir fikir veriyor. Çekimleri Tayland'da ve İngiltere'de tamamlanan film için teknik açıdan oldukça yoğun bir çalışma ve emek ortaya konulduğunu fotoğraflardan anlayabiliyoruz. 

    Merakla beklediğimiz "True Love"ın vizyon tarihi henüz belli değil. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Oren Soffer (@orensofferdp)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top