Hesabım
    "Book Club 2" Filminin Çekimleri Başladı

    Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ve Mary Steenburgen devam filmi için bir araya geldi.

    2018 yapımı eğlenceli "Book Club" filminin devamı olan "Book Club 2 - The Next Chapter"ın çekimleri İtalya'da başladı. 

    Bill Holderman tarafından yönetilen "Book Club" filminde; Diane Keaton, Jane FondaCandice Bergen ve Mary Steenburgen, "Fifty Shades of Grey" kitabını okuduktan sonra romantik uyanışlar ve maceralar yaşayan arkadaşları canlandırıyorlardı. 

    Filmin başrolünü paylaşan bu dört ismin yanı sıra, oyuncu kadrosundaki Andy GarciaDon Johnson ve Craig T. Nelson da devam filmi için geri dönecekler. Filmde ayrıca Giancarlo GianniniHugh Quarshie ve Vincent Riotta gibi yeni isimler de rol alacak.

    "Book Club 2 - The Next Chapter"ın yönetmen koltuğunda, ilk filmi de yöneten Bill Holderman oturuyor. Filmin senaryosu da yine Bill Holderman ve Erin Simms ikilisi tarafından kaleme alındı. 

    Devam filminde, bu dört iyi arkadaş, kitap kulüplerini, daha önce hiç yapmadıkları eğlenceli kızlar gezisi için İtalya'ya taşıyacak. Ancak beklenmedik gelişmeler yaşanıp, sırlar ortaya dökülünce dinlendirici İtalya tatilleri bütün ülkeyi katettikleri bir maceraya dönüşecek. 

    Yapımcılığını Endeavor Content'in üstleneceği "The Book Club 2 - Next Chapter"ın yürütücü yapımcılığını Brad Weston, Trish Hofmann, Enzo Sisti ve Andrew Duncan paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top