Hesabım
    Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy'lu Korku Filmi "The Menu"den İlk Fragman!

    Shameles, Game of Thrones ve Succession gibi dizilerin yönetmeni Mark Mylod tarafından yönetilen filmin yapımcılığını Adam McKay üstleniyor.

    Searchlight Pictures, Ralph FiennesAnya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult'un başrolde yer aldığı "The Menu" filminin ilk resmi fragmanını paylaştı. Seth Reiss ve Will Tracy tarafından yazılan senaryoyu, Mark Mylod yönetti. Daha önce "The Big White", "What's Your Number" gibi filmlere imza atan Mylod, daha çok ShamelessGame of Thrones ve Succession gibi dizilerle tanınıyor. 

    Korku ve kara komedi türündeki filmin fragmanı, oldukça tuhaf bir hikayeyle karşı karşıya kalacağımızı ortaya koyuyor. Fragmanda, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult tarafından canlandırılan genç bir çiftin bir ada sahilindeki son derece lüks restorana gittiklerini ve Ralph Fiennes tarafından canlandırılan Şef Slovik'in bazı şok edici sürprizlerle dolu zengin bir menü hazırladığını görüyoruz.

    Hawthorne olarak adlandırılan restoranında, konuklarını "Önümüzdeki birkaç saat içinde yağ, tuz, protein ve bazen de tüm ekosistemleri yutacaksınız" diyerek karşılayan Slovik, bir süre sonra, tatsız olaylar yaşanmaya başladığında Anya Taylor-Joy'un karakterini orada olmaması gerektiği konusunda uyarıyor.

    Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve gizemli hikayesiyle merak uyandıran "The Menu" filminin önümüzdeki Kasım ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.  Filmin yapımcıları arasında, son olarak Oscar adayı "Don't Look Up" filmine imza atan Adam McKay de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top