Hesabım
    Woody Harrelson ve Kevin Hart'lı Aksiyon Filmi "Torontolu Adam"dan Altyazılı Fragman!

    Netflix, başrollerini Woody Harrelson ve Kevin Hart'ın paylaştığı aksiyon komedisinden ilk fragmanı paylaştı.

    Netflix, haklarını Sony Pictures'tan satın aldığı "Torontolu Adam" (The Man from Toronto) filminin ilk fragmanını yayınladı. Filmin başrollerini; 3 kez Oscar adaylığı elde eden ve son olarak Ruben Östlund'un Altın Palmiye kazanan filmi "Triangle of Sadness"ta rol alan Woody Harrelson ile 2 kez Emmy adaylığı bulunan oyuncu ve komedyen Kevin Hart üstleniyor.

    Aksiyon - komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Patrick Hughes oturuyor. Hughes daha önce "Cehennem Melekleri 3", "Belalı Tanık" gibi filmleri yönetmişti. Filmin senaryosu ise Robbie Fox ve Chris Bremner tarafından kaleme alındı. Oyuncu kadrosunda ayrıca Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson FodeJencarlos Canela ve Ellen Barkin gibi isimler bulunuyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Torontolu Adam kod adıyla bilinen dünyanın en ölümcül suikastçısı (Harrelson) ve sıradan bir yabancının (Hart) tesadüfi bir şekilde, kaldıkları Airbnb evinde karşılaşırlar. İkilinin kimlikleri karıştığında, suikastçinin bütün dünyası sıradan vatandaşın üstüne kabus gibi çöker ve içinden çıkılması zor bir kaos başlar ve kendi halindeki adam hayatını kurtarabilmek için suikastçiyle birlikte savaşmak zorunda kalır.

    "Torontolu Adam" 24 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top