Hesabım
    Joey King'in Yeni Filmi "The Princess"ten Fragman!

    "The Kissing Booth" (Deli Dolu) filminin yıldızı Joey King, bu kez fantastik bir aksiyon filminde karşımıza çıkacak.

    Disney+'ta yayınlanacak olan fantastik aksiyon filmi "The Princess"ten ilk fragman yayınlandı. Filmin başrolünü, Netflix'in çok sevilen gençlik film serisi "The Kissing Booth"ta (Deli Dolu) başrolü Jacob Elordi ile paylaşan Joey King üstleniyor.

    Alışılmış prenses masallarının klişelerini yıkmayı hedefleyen filmde, nişanlı olduğu zalim sosyopatla  evlenmeyi reddettiği için kaçırılan ve babasının şatosunda, gözlerden uzak bir kuleye kapatılan bir prensesin hikayesi anlatılıyor. İrade sahibi bu prenses, krallığı kurtarmak için, babasının tahtına göz diken kindar talibiyle savaşmak zorundadır... Prensese Joey King hayat verirken, zalim talibi rolünde ise Dominic Cooper'ı izleyeceğiz.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Olga Kurylenko, Veronica NgoIvo Arakov gibi isimlerin bulunduğu filmin yönetmenliğini Le-Van Kiet üstleniyor. Kiet'in dövüş sanatları temelli filmlerdeki geçmişi, seyircilere "The Princess"ta son derece iyi koreografiye sahip dövüş sahneleri izleme vaadi sunuyor. 

    "Winter's Knight" ve "Final Fantasy"nin arkasındaki yaratıcı ekip, Ben Lustig ve Jake Thornton tarafından kaleme alınan "The Princess" aksiyonun yanı sıra eğlenceli ve iyi zamanlanmış esprilerle seyirciye oldukça keyifli zaman geçirtmeyi hedefliyor.

    "The Princess"i Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top