Hesabım
    Liam Neeson'lı Aksiyon Filmi "Geçmişe Dönüş"ten Altyazılı Fragman

    17 Haziran'da vizyona girecek filmde, Neeson'a Guy Pearce ve Monica Belluci eşlik ediyor.

    "Casino Royal", "The Mask of Zorro", "Edge of Darkness" gibi aksiyon filmlerinden tanıdığımız yönetmen Martin Campbell imzalı yeni aksiyon ve gerilim filmi "Geçmişe Dönüş"ten (Memory) altyazılı fragman yayınlandı.

    Filmin başrolünü, aksiyon filmlerinin yıldız ismi Liam Neeson üstleniyor. "Geçmişe Dönüş"ün oyuncu kadrosunda ayrıca Guy Pearce, Monica Belluci, Taj Atwal, Harold Torres, Ray Stevenson ve Natalie Anderson gibi isimler yer alıyor.

    Neeson, filmde uzman bir suikastçi olan Alex Lewis karakterini canlandırıyor. Alex'i diğerlerinden ayıran şey ise sağduyu sahibi olması. İşinden dolayı ahlaki bir çıkmaza saplanan Alex, kurallarını ihlal eden bir işi tamamlamayı reddeder. Bunun sonucunde peşine düşen FBI ajanı Vincent Serra (Guy Pearce) kendisini bulmadan önce, kendisini işe alan insanları yakalayıp öldürmesi gerekmektedir. Ancak giderek kötüleşen hafızasıyla bu işi halletmesi daha zor bir hal alır. Alex, zihnindeki ayrıntılar gün geçtikçe daha da bulanıklaşırken, hayatta kalmak için güvenebileceği kişileri bulmaya çaılışır.

    "Geçmişe Dönüş", 2003 tarihli The Memory of a Killer (De Zaak Alzheimer) adlı Belçika yapımı filmin yeniden çevrimi. Erik Van Looy tarafından yönetilen orijinal film, Jef Geeraerts tarafından yazılan aynı adlı kitaptan uyarlanmıştı. "Geçmişe Dönüş"ün senaryosunu ise Marvel'ın Punisher dizisini de kaleme alan Dario Scardapane yazdı.

    "Geçmişe Dönüş" 17 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top