Hesabım
    Boran Kuzum ve Pınar Deniz'li "Aşkın Kıyameti"nden İlk Fragman

    "Aşkın Kıyameti" 20 Haziran'da Netflix'te!

    Netflix Türkiye, yeni orijinal yapımı "Aşkın Kıyameti" filminden ilk resmi fragmanı paylaştı. Senaryosu usta tiyatrocu ve sinemacı Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, aralarında "Aşk-ı Memnu", "Kuzey Güney", "Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi unutulmaz yapımların da bulunduğu sayısız diziye imza atan Hilal Saral oturuyor.

    "Aşkın Kıyameti"nin başrollerini Boran Kuzum ve Pınar Deniz üstleniyor. "Vatanım Sensin" dizisi ile çıkış yapan Boran Kuzum, son olarak BluTV yapımı "Saygı" dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Son dönemlerde televizyonun en sevilen dizilerinden "Yargı"daki performansı ile adını sıkça duyduğumuz Pınar Deniz ise daha önce "Aşk 101", "Kırmızı Oda", "İnsanlar İkiye Ayrılır" gibi yapımlarda rol aldı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Yiğit Kirazcı, Seda Türkmen, Gülhan Altundaşar, Zeynep Tokuş ve Musa Uzunlar gibi isimler yer alıyor. "Aşkın Kıyameti"nin konusu kısaca şöyle: Genç bir adam olan Fırat, sahibi olduğu reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada katıldığı bir yoga etkinliğinde karşılaştığı şarkıcı bir kıza aşık olmasıyla Fırat'ın hayatı değişir. Birlikte, gerçek kimliklerini keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan ikili, kendilerini bilinmezliklerle dolu bir macerada bulurlar. 

    "Aşkın Kıyameti" 20 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top