Hesabım
    Dermot Mulroney "Çığlık 6"nın Kadrosuna Katıldı

    Mulroney, 6. Çığlık filminde bir polisi canlandıracak.

    "My Best Friend’s Wedding", "The Wedding Date", "Zodiac" ve "Jobs" gibi filmlerde rol alan Dermot Mulroney, Spyglass Media ve Paramount Pictures'ın altıncı Çığlık filminin kadrosuna resmen katıldı. 

    Çekimlerine bu yaz başlanacak olan "Çığlık 6"da, serinin beşinci filmi olan "Çığlık"ın sonunda hayatta kalan karakterleri canlandıran Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason GoodingJenna Ortega geri dönecekler. Ayrıca "Çığlık 4"te Kirby Reed karakteriyle izlediğimiz Hayden Panettiere ve serinin ana karakterlerinden biri olan Gale Weathers'a hayat veren Courtney Cox da 6. filmde rol alacaklar. 

    Beşinci filmi hayata geçiren senaristler James Vanderbilt ve Kevin Williamson ile yönetmenler Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett, 6. film için de iş birliği yapıyor. Filmin konusu hakkında henüz ayrıntlı bir bilgimiz olmasa da, hikayenin kısaca hayatta kalmayı başaran dört gencin Woodsboro'dan ayrılmasına ve başka bir şehride yeni bir hayata başlamaya çalışmasına odaklanacağı biliniyor.

    Kadroya katılan Dermot Mulroney ise hikayede bir polisi canlandıracak. Son filmdeki olayların ardından Hayalet Maskeli katilin oynamak için yeni polislere ihtiyaç duyması şaşırtıcı değil. Mulroney'in karakterinin Hayalet Maskeli'nin katliamından sağ çıkıp çıkmayacağını ancak filmi izleyince görebileceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top