Hesabım
    Disney'in Yeni Animasyonu "Tuhaf Dünya"dan İlk Fragman!

    Tuhaf Dünya, efsanevi kâşiflerden oluşan Clade ailesinin atıldıkları maceraları ele alıyor.

    Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nın önümüzdeki sonbaharada izleyiciyle buluşacak olan yeni uzun metraj animasyon filmi "Tuhaf Dünya"nın (Strange World) ilk fragmanı yayınlandı.

    Oscar ödüllü "6 Süper Kahraman", "Raya ve Son Ejderha" gibi filmlere imza atan Don Hall tarafından yönetilen "Tuhaf Dünya"nın senaristi ve ortak yönetmeni ise Qui Nguyen. Nguyen, "Raya ve Son Ejderha" filminin yazarlarından biriydi. 

    Film, her biri birbirinden farklı özelliklere sahip Clade ailesinin maceralarını anlatıyor. Efsanevi kaşiflerden oluşan Clade ailesinin "yüz karası" olarak değerlendirilen Searcher Clade, aile geleneğini bir kenara bırakmış ve hayatını çiftçilik yaparak sürdürmektedir. Ancak "Tuhaf Dünya"da Searcher, inanılmaz derecede tehlikeli bir görevi tamamlamak için ailesi ile birlikte çalışmak zorunda kalır.

    Konfor alanından çıkan Searcher'ın ilgisi, onu çevreleyen bu fantastik dünyaya çekilirken, her biri farklı özelliklere sahip üyelerden oluşan Clade ailesinin bu farklılığı, daha önce ayak basılmamış tehditkar ve fantastik bir dünyada karşılaştıkları en büyük görevi tehlikeye atar.  

    "Tuhaf Dünya" 25 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top