Hesabım
    Dijital Platformlarda "Bergen" Krizi!

    "Bergen"in hangi dijital platformda gösterileceği krize dönüştü, filminin Disney+ ile anlaşmak üzereyken Amazon Prime Video'ya satıldığı öne sürüldü.

    Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünü üstlendiği "Bergen" filminin yayınlanacağı dijital platform konusu krize dönüştü. Mehmet Binay ve Caner Alper tarafından yönetilen dram ve biyografi filminin, ülkemizde 14 Haziran'dan itibaren kullanılabilecek olan yeni dijital platform Disney+'ta yayınlacağı duyurulmuştu. 

    Ancak TV100'de yer alan bir habere göre, filmin Disney+ ile olan anlaşması artık geçerli değil. Projenin yapımcısı Orchestra Content, filmin gösterim haklarını Disney Plus'a 800 bin dolar karşılığında satmak için prensipte anlaşmıştı. İddiaya göre, yapımcı sözleşme sürecinde fiyat artırmak istedi ve 800 bin dolarlık ücreti 1.7 milyon dolara çıkardı. Bu da filmin anlaşmasının iptal olmasına neden oldu. Diğer bir iddia ise, "Bergen" filmi 1.5 milyon dolara Amazon Prime'a satıldığı yönünde.

    Henüz Orchestra Content'ten ya da adı geçen dijital platfromlardan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. 

    4 Mart 2022'de vizyona giren "Bergen", 14 hafta vizyonda kalarak toplamda 5 milyon 461 bin 596 seyirci tarafından izlenmişti. 2022 yılının en çok izlenen filmi olan "Bergen", tüm zamanlarda en çok izlenen yerli filmler listesinde ise 8. sırada bulunuyor. Vizyonda oldukça yoğun ilgi gören filmin dijital ortamda da yüksek oranda izleneceği tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top