Hesabım
    "Recep İvedik 7" Disney+'ta Yayınlanacak

    Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik serisinin son filmi vizyona girmeden doğrudan Disney+'ta yayınlanacak.

    Bugün gerçekleştirilen Disney+ basın toplantısında, The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, heyecanla beklenen Disney+ ile ilgili merak edilen detayları paylaştı ve platformun Türkiye’ye özel yapımları hakkında da bilgiler verdi.

    Soner'in duyurduğu içeriklerden biri de "Recep İvedik 7" filmi oldu. Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran komedi serisinin yedinci filmi, sinema salonlarına uğramadan, doğrudan Disney Plus üzerinden izleyici ile buluşacak. Hali hazırda çekimleri devam eden "Recep İvedik 7"nin ne zaman gösterime gireceğiyse henüz belli değil. 

    2008 tarihli ilk "Recep İvedik" filmi ile başlayan komedi serisinin her filmi gişede büyük başarı gösterdi. Serinin son filmi "Recep İvedik 6", 2019 yılının sonbaharında vizyona girdi. İzleyiciler tarafından, serinin önceki filmleri kadar beğenilmeyen 6. film,  toplamda yaklaşık 4 milyon izleyiciye ulaşmasına rağmen, serinin diğer filmlerinin gerisinde kaldı.

    Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin seyirci ile "Recep İvedik 5", ikinci sırasında 7 milyon 369 bin seyirci ile "Recep İvedik 4" yer alıyor. Serinin en az izlenen filmi "Recep İvedik 3" ise 3 milyon 326 bin seyirciyle 29. sırada yer alıyor.

    Recep İvedik 7 ve çok daha fazlasını Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top