Hesabım
    Madonna Biyografisinde Başrol Julia Garner'ın Oldu!

    "Inventing Anna" dizisinin yıldızı Julia Garner, pop ikonu Madonna'yı canlandıracak.

    Pop müziğin ikonik ismi Madonna'nın hayatını anlatacak olan biyografi filminde başrolü üstlenecek isim belli oldu. Bizzat Madonna'nın kendisi, "Inventing Anna" ve "Ozark" gibi yapımların yıldızı Julia Garner'ı kendisini canlandıracak isim olarak seçti.

    Filmde Madonna'yı canlandıracak yeteneği bulabilmek için Emmy Ödüllü ve Oscar adayı isimlerden, şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan isimlere kadar pek çok isimle görüşülmüş ve liste birkaç kişiye kadar azaltılmıştı. 

    Julia Garner, aralarında "Midsommar" ve "Black Widow"da izlediğimiz Florence Pugh, "Euphoria" dizisinden tanıdığımız Alexa Demie, daha çok bağımsız filmlerde rol alan Odessa Young ve "Mayor of Kingstown" dizisinde izlediğimiz Emma Laird gibi son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncuları arasından seçildi. 

    Seçmeler sırasında, cast direktörü Carmen Cuba tarafından seçilen bu isimler, Madonna'nın koreografı ve zaman zaman Madonna'nın kendisi ile günde 11 saati bulan koreografi çalışmalarına katılmış, ayrıca yine Madonna ile birlikte okuma ve şarkı söyleme provaları yapmıştı. Sonunda Madonna'nın tercihi Garner'dan yana oldu. Garner'ın ekibi teklifin değerlendirildiğini ve Garner'ın kabul etmeyi düşündüğünü bildirdiler.

    Madonna kendi hayatını anlatacak olan filmin yönetmenliğini de üstlenecek. Filmin senaryosu Erin Cressida Wilson tarafından kaleme alındı. Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal da filmin yapımcıları arasında bulunuyor. Filmin konusu ile ilgili çok fazla detay yok ancak Madonna'nın 1990 yılındaki "Blonde Ambition" turnesine odaklanacağı biliniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top