Hesabım
    Joseph Kosinski'nin Yöneteceği, Brad Pitt'in Oynayacağı "Formula 1" Filmi Apple'ın Oldu

    Büyük stüdyoların satın alabilmek için yarışa girdiği filmin sahibi Apple oldu.

    "Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski'nin yönetmenliğini, Brad Pitt'in ise başrolünü üstleneceği Formula 1 filminin hakları Apple tarafından satın alındı. Henüz ismi belli olmayan aksiyon filmi için Hollywood'un en büyükleri Disney, MGM, Paramount, Sony ve Universal'ın yanı sıra; Netflix, Amazon, Apple gibi dijital yayıncılık yapan yapım şirketlerinin de filmin haklarını satın alabilemek için teklif yarışına girmişti.

    Ocak ayında, Apple'ın bu yarışı önde götürdüğünü duyurmuştuk. Aradan aylar geçti ve Apple nihayet filmi satın almak için resmi anlaşmayı imzaladı. Çekimlere ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor ancak ön hazırlık sürecine giren filmin oyuncu kadrosuna eklenen diğer isimleri kısa süre içinde duymaya başlamamız muhtemel.

    Senaryosu, "Top Gun: Maverick"in de senaristi olan Ehren Kruger tarafından kaleme alınan filmde Brad Pitt, emekli olan ancak sporun devlerine karşı bir çaylakla rekabet etmek için emekliliğinden geri dönen bir yarışçıyı canlandıracak.

    Filmin yapımcılığını, sektörün en ünlü yapımcılarından olan ve yine "Top Gun: Maverick"te Kosinski ile birlikte çalışan Jerry Bruckheimer üstleniyor. Ayrıca, 7 kez Formula 1 şampiyonu olan İngiliz sporcu Lewis Hamilton da filmde rol alacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top