Hesabım
    Marvel'ın "Blade" Filminin Çekimleri Başlıyor!

    Filmin başrolünü Oscar'lı oyuncu Mahershala Ali üstleniyor.

    Marvel stüdyolarının merakla beklenen filmi "Blade"in çekimleri, önümüzdeki ay içerisinde başlıyor. Başrolünü Mahershala Ali'nin üstlendiği filmin çekimleri Atlanta ve New Orleans'ta gerçekleştirilecek.

    Proje ilk olarak 2019 yılındaki Comic-Con panelinde, Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige tarafından duyurulmuştu. Marvel, daha önce Wesley Snipes tarafından canlandırılan ve bir üçleme ile seyirciyle buluşan bu karakteri yeniden, bu kez Marvel Sinematik Evreni'ne dahil ederek ele almayı uzun yıllardır planlıyordu. Ancak, "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" ve "Moon Knight" gibi yapımlarla doğaüstü bir yöne doğru ilerlemeye başlayan Marvel Sinematik Evreni'ne vampirleri dahil etmek için en uygun zaman belki de şimdi. 

    2017'de "Moonlight" filmiyle, 2019'da ise "Green Book" ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Mahershala Ali'nin canlandıracağı Blade karakteri, yarı ölümlü yarı ölümsüz bir vampir avcısı olarak biliniyor. Blade'in en büyük amacı, kendisini doğururken bir vampir tarafından öldürülen annesinin intikamını almak için tüm dünyayı vampirlerden temizlemektir. 

    Marvel'ın Blade'in bu bilinen öyküsüne nasıl yaklaşacağı, karakteri Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl dahil edeceği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Bassam Tariq tarafından yönetilecek olan filmin senaryosunu, Stacy Osei-Kuffour kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Aaron Pierre ve Delroy Lindo yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top