Hesabım
    Cem Yılmaz'dan Yeni Film Müjdesi: "Joker Dönerse Ayzek de Döner!"

    Cem Yılmaz Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir film yazmaya başladığını duyurdu.

    Son olarak Netflix'te yayınlanan "Erşan Kuneri" dizisi ile izleyici karşısına çıkan Cem Yılmaz, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla yeni bir sinema filminin senaryosunu yazmaya başladığını duyurdu. 

    2019 yapımı "Karakomik Filmler: 2 Arada" filminde canlandırdığı Ayzek karakterinin bir fotoğrafını paylaşan Cem Yılmaz, "Ayzek in çalıştıgı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz." açıklamasını yaptı.

    Yeni filminin ilk duyurusunu yaparak hayranlarını sevindiren Yılmaz, ayrıca Todd Phillips'in "Joker" filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak "Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!" ifadesinde bulundu.

    Yönetmen Todd Phillips de bugün Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla "Joker 2"nin senaryo taslağını ve başroldeki Joaquin Phoenix'in senaryoyu okuduğu bir fotoğrafını paylaşrak yeni filmi resmi olarak duyurmuştu.

    Cem Yılmaz'ın senaryolarını kaleme aldığı ve yönettiği, toplamda 4 filmden oluşan Karakomik Filmler serisi 2019 ve 2020 yılında seyirciyle buluşmuş ancak gişede büyük başarı gösterememiş ve karışık eleştiriler almıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top