Hesabım
    "Black Adam"a İlk Bakış: Dwayne Johnson'ın Yeni DC Karakteri Tamamen Yenilmez mi?

    "Black Adam" filminin ilk fragmanı, Dwayne Johnson'ın DC anti-kahramanını yenilmez biri olarak sunuyor.

    21 Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan DC filmi "Black Adam"ın ilk fragmanı Warner Bros. tarafından yayınlandı. On yılı aşkın bir geliştirme sürecinden geçen filmin ilk fragmandan yola çıkarak, Dwayne Johnson'ın anti-kahramanı Black Adam'ın ölümsüz bir karakter gibi göründüğünü söyleyebiliriz. Fragman, Teth-Adam'ın çizgi roman tarihine kadim Kahndaq ülkesinde bir köle olarak atıfta bulunuyor ve filmdeki güç seviyesine büyük bir vurgu yapıyor.

    Çizgi romanlarda Teth-Adam'a tanrıların güçleri bahşedilmişti ve Black Adam olarak insanüstü güç, hız, uçabilme ve diğer yetneklerle donatılan karakter bu güçlerini kendisine ve halkına zulmedenlerden acımasız bir intikam almak için kullandı. "Black Adam" fragmanı ayrıca The Rock'ın karakterini her türlü zarardan etkilenmez olarak gösteriyor ki bu, onun çizgi roman geçmişiyle çok uyumlu.

    Çizgi romanlarda, Black Adam birkaç zayıf noktası olan ancak etkili bir şekilde yenilmez bir karakterdir. Roketler, makineli tüfekler ve benzerleri, sihirli bir şekilde güçlendirilmiş anti-kahramana zarar veremez. Ama bu Adam'ın tamamen yenilmez olduğu anlamına gelmez. Güçlerinin büyülü temeli nedeniyle büyücülük ve yıldırım onun zayıf noktalarıdır. 

    Adam'ın filmde bir tür engelle veya benzer bir güç seviyesindeki rakiple karşılaşması da beklenebilir, çünkü kendisi için herhangi bir risk yoktur. Bununla birlikte, tarihi birçok kez yeniden şekillendirilmiş ve yeniden birleştirilmiş bir karakterin beyaz perdedeki ilk gösterimi olan "Black Adam" fragmanı, Black Adam'ın kötülükle savaşmaya yönelik adaletsizlik zihniyetinin bilinmesini sağladı. Ayrıca, şimdiye kadar bilinen herhangi bir karakter tarafından tamamen yok edilemez olduğu da gösterildi.

    Şimdi akıllarda tek bir soru var: Adam'a karşı dayanabilecek tek rakibin Süpermen olabilir mi? Dwayne Johnson, Black Adam ve Henry Cavill'in Süpermen'inin savaşacağını uzun süredir hayal ettiğini söylüyor. Bu iki DC karakteri arasında bir çatışma görüp görmeyeceğimiz ise henüz belirsiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top