Hesabım
    Jordan Peele İmzalı Korku Filmi "Hayır"dan Yeni Fragman!

    Oscar ödüllü Jordan Peele'nin 12 Ağustos'ta vizyona girecek filmi "Hayır"dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Jordan Peele'nin korku filmi "Hayır"ın (Nope) vizyon tarihi yaklaştıkça, izleyicilere film öncesinde bazı yeni içerikler sunuluyor. Bugün filmden yeni bir altyazılı fragman paylaşıldı. 

    "Get Out" (Kapan) ve "Us" (Biz) filmleriyle modern korkuyu bozup yeniden tanımlayan Akademi ödüllü Jordan Peele, yazdığı ve yönettiği "Hayır" ile korku türünü popüler kabusla yeniden canlandırıyor.

    "Hayır"ın başrolünü, Peele'nin "Get Out" filminde de başrolü üstlenen ve filmdeki performansıyla  En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilen Daniel Kaluuya üstleniyor. Kaluuya, 2021 yılında "Judas and the Black Messiah" filmiyle Oscar'ı kucakladı. 

    Filmde Kaluuya'ya "Hustlers" ve "Alice" gibi yapımlardan tanııdğımız Keke Palmer ile "Minari" ve "Okja" gibi yapımlarda rol alan Oscar adayı Steven Yeun, California’nın iç kesimlerindeki tenha bir kanyonda yaşayan, esrarengiz ve ürpertici bir keşfin tanıkları olarak katılıyorlar. 

    Michael Wincott ile Brandon Perea’nın da rol aldığı "Hayır" filminin yapımcılığını ise Ian Cooper (Biz, Şeker Adam’ın Laneti) üstleniyor. Konusuyla ilgili detaylar gizli tutulan filmin resmi özetinde yalnızca şu bilgiler yer alıyor: Kaliforniya'nın iç kesimlerinde ıssız bir uçurumun sakinleri, esrarengiz ve tüyler ürpertici bir keşfe tanıklık ediyor.

    "Hayır" 12 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top