Hesabım
    Başrollerini Harry Styles ve Emma Corrin'in Paylaştığı "My Policeman" Filmine İlk Bakış!

    Amazon'un romantik dram filmi "My Policeman"den ilk görseller paylaşıldı.

    Harry Styles ve Emma Corrin'in başrollerini paylaştığı romantik dram filmi "My Policeman"den ilk görseller paylaşıldı. Michael Grandage tarafından yönetilen film, Bethan Roberts tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlandı.

    1957'de Brighton'da geçen hikaye, eşcinsel olan ama eşcinsel olmanın yasa dışı olduğu bir toplumda yaşayan Tom Burgess adında bir polisin hikayesini anlatıyor. Tom, Marion adında bir öğretmenle çıkmaya başlar, ancak aynı zamanda Patrick Hazelwood adında bir müze küratörü ile gizli bir aşk yaşamaktadır. Gerçek duygularını bastırmak zorunda kalan Marion ile evlenmeye karar verir ve evli çift arasındaki gerilim arttıkça Patrick'in hayatı darmadağın olur. Filmde, Patrick'in Tom ve Marion'un evine gelmesiyle birlikte 40 yıl önce her şeyi tetikleyen olayların aktarımını izleyeceğiz. 

    Tom Burgess karakterinin gençliği Harry Styles tarafından canlandırılırken, 40 yıl sonraki haline Linus Roache hayat verecek. Patrick Hazelwood, David Dawson ve Rupertt Everett tarafından canlandırılacak. Marion olarak ise Emma Corrin ve Gina McKee'yi izleyeceğiz.

    21 Ekim'de, Amerika ve İngiltere'de kısıtlı bir sinema gösterimi yapılacak olan film, 4 Kasım'da Amazon Prime Video üzerinden tüm dünyada izleyiciler ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top