Hesabım
    "Mutlu Oyuncak Dükkanı" Sinemalarda!

    TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan ve izleyiciden büyük ilgi gören "Mutlu Oyuncak Dükkanı" şimdi sinemalarda!

    TRT Çocuk'un sevilen yapımı Mutlu Oyuncak Dükkanı'nın kahramanları Kıpır, Çilli, Fistan, Kırık Diş, Pofu Maviş, Alyanak, Cici ve Robi, eğlenceli maceralarıyla şimdi beyaz perdede!

    Yönetmenliğini Sinan Güngör ve Semih Turalı'nın üstlendiği animasyon film, bugünden itibaren vizyondaki yerini aldı ve tüm çocukları sinema salonlarına bekliyor. 

    "Mutlu Oyuncak Dükkanı", bir arkadaşına yardım etmeye çalışan Kıpır'ın hikayesini konu ediyor. Kıpır, yaşamını mutlu oyuncak dükkanında sürdürmektedir. Bir başka oyuncak olan Zıpzıp Tavşan Alyanak yolunu kaybedince Kıpır, arkadaşını evine götürmek için harekete geçer.

    Alyanak'ın sahibine kavuşması için planlar yapan Kıpır'ın işleri ters gider ve arkadaşları İstanbul'un dört bir yanına dağılır. Oyuncak dükkanının dışında bir maceraya atılan Kıpır ve Alyanak bu yolculukta kendilerini daha iyi tanıyacak ve dostluğun değerini anlayacaklardır.

    Yapımcı Murat Kaya, filmin Ankara'da düzenlenen galasında her yaşta bireyin filmi keyifle izleyebileceğini söyledi: "3-6 yaş grubundaki çocuklarımızı kapsayan ama elbette ki 7-8-9 yaşındaki çocuklarımızı izleyeceği çünkü sürekli bir macera ve koşturmayı iç içe aldığımız bir film o yüzden 10-11 yaşındaki çocuklarımıza da hitap ediyor. Daha da büyüklerimizi zevkle bekliyoruz."

    TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol ise "Mutlu Oyuncak Dükkanı"nın devam filmlerinin de geleceğini müjdeleyerek çocukları sevindirdi.

    "Mutlu Oyuncak Dükkanı" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top