Hesabım
    Angelina Jolie'nin Yazdığı ve Yönettiği "Without Blood" İçin Sete Çıkıldı

    Filmin başrollerini Salma Hayek ve Demián Bichir paylaşıyorlar.

    Angelina Jolie, senaryosunu kendi yazdığı ve yapımcılığını da üstlendiği "Without Blood" filmi için bir kez daha yönetmen koltuğuna oturuyor. Başrollerini Salma Hayek ve Demian Bichir'in üstlendiği filmin Roma'da ve Güney İtalya'da gerçekleştirilecek çekimleri başladı. 

    Film, İtalyan yazar Alessandro Baricco'nun uluslararası çok satan romanından uyarlanan "Without Blood" tanımlanamayan bir çatışmanın ardından geçiyor ve "Savaş, travma, hafıza ve iyileşme hakkındaki evrensel gerçekleri" keşfetmek üzerine bir hikaye olark tanımlanıyor. 

    Jolie filmi, Mart ayında üç yıllık bir uluslararası film yapım anlaşması imzaladığı süper bağımsız yapım şirketi Fremantle ile birlikte çekiyor. Fremantle anlaşması kapsamındaki ilk film olan "Without Blood" toplamda Angelina Jolie'nin yönetmen olarak beşinci filmi olacak. Jolie ve Fremantle, önümüzdeki dönemde ortaklaşa uluslararası odaklı uzun metrajlı filmler, belgeseller ve orijinal diziler listesi geliştirecekler.

    Angelina Jolie ve başroldeki Salma Hayek, Chloe Zhao tarafından yönetilen ve geçtiğimiz yaz seyirciyle buluşan Marvel filmi "Eternals"ta birlikte rol almışlardı. Jolie ile ilk kez çalışacak olan Bichir'i ise daha önce "The Hateful Eight", "A Better Life" gibi yapımlarda izledik. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top