Hesabım
    Yapımcı Jason Blum'dan "Ölüm Günün Kutlu Olsun 3" Güncellemesi

    Blumhouse'dan yapımcı Jason Blum, "Happy Death Day 3" filminin hala olasılık dahilinde olduğunu söyledi.

    Blumhouse Productions'tan yapımcı Jason Blum, "Ölüm Günün Kutlu Olsun" (Happy Death Day) ve "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2" filmlerini yöneten Christopher Landon ile üçüncü bir film hakkında konuşmalar yaptığını açıklayarak hayranları sevindirdi. 

    Ölüm Günün Kutlu Olsun serisi, doğum gününün gecesinde öldürülen bir üniversite öğrencisi olan Tree Gelbman'ı (Jessica Rothe) takip ediyor. Sıradan bir hayat yaşayan üniversite öğrencisi Tree'nin hayatı, maskeli bir katil tarafından şaşırtıcı bir şekilde değişir. Katil tarafından korkunç bir şekilde öldürülen Tree, mucizevi bir şekilde hiç yaşanmamış gibi aynı günün sabahına uyanır. Öldürüldüğü günün tüm detaylarını ve korkunç sonununu tekrar tekrar yaşamaya başlar. Ta ki katillinin kimliğini ortaya çıkarana kadar.

    2017 tarihli ilk film ve 2019'de gelen devam filmi, slasher ve zaman döngüsü mecazlarını altüst etmelerinin yanı sıra mizah ve korkuyu başarılı şekilde harmanlamasıyla da oldukça olumlu yorumlar aldı. Serinin 3. filmi de geliştirme aşamasındaydı ancak ikinci filmin gişedeki düşük performansından sonra askıda kaldı.

    Blumhouse'un Ethan Hawke'lı yeni filmi "The Black Phone"un (Siyah Telefon) tanıtımı için ScreenRant ile bir röportaj gerçekleştiren Jason Blum, bir önceki gün Christopher Landon ile yemek yediğini ve "Ölüm Günün Kutlu Olsun 3" hakkında konuştuklarını belirtti: "Ölüm Günün Kutlu Olsun 3. Bunu tartıştık. Yapıyoruz demiyorum ama tartıştık. Hep aklımızdaydı. Yapıyoruz demiyorum ama yapmıyoruz da demiyorum."

    Landon daha önce, ikinci filmin yayınlanmasından kısa bir süre sonra devam filmi için bir senaryo taslağı hazırladığını açıklamıştı. Son filmi "Freaky" de kara komedi ile harmanlanmış slasher filmi klişeleriyle oynadı ve film iyi bir performans gösterdi, bu da "Ölüm Günün Kutlu Olsun" ile ilgilenecek bir izleyici kitlesi olduğunu düşündürüyor. Dolayısıyla filmle ilgili konuşmalar her an eyleme dökülebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top