Hesabım
    En İyi 12 Chris Evans Filmi!

    Chris Evans 41 yaşında!

    Marvel Sinematik Evreni'nin Captain America'sı olarak tüm dünyada büyük bir üne kavuşan Chris Evans bugün 42. doğum gününü kutluyor! Ünlü oyuncunun doğum günü şerefine, Beyazperde kullanıcılarının puanlarına göre en iyi 12 Chris Evans filmini listeledik...

    Evans, ilk olarak 2011 yılında "Captain America: The First Avenger" (Kaptan Amerika: İlk Yenilmez) filmiyle Steve Rogers olarak izleyici karşısına geçti. Ünlü oyuncu 2000 yılında oynadığı "Opposite Sex" adlı TV dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerinde toplam 11 Marvel filminde rol aldı.

    Captain America rolüyle vedalaştıktan sonra rol aldığı ilk projesi "Knives Out" (Bıçaklar Çekildi) ile büyük beğeni toplayan Evans'ın sıradaki projeleri de hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. 

    Geçtiğimiz yıl, Pixar animasyonu "Lightyear"da Buzz'a sesiyle hayat veren Evans; aynı zamanda "Avengers: Endgame", "Captain America: Civil War" gibi çok başarılı Marvel filmlerine imza atan Anthony ve Joe Russo'nun yönettiği aksiyon ve gerilim filmi "The Gray Man" ile Netflix ekranlarına geldi.

    Evans bu yıl ise "Knives Out" ve "The Gray Man"deki rol arkadaşı Ana de Armas'la başrolü paylaştığı romantik komedi - aksiyon filmi "Ghosted" ile izleyici karşısına çıktı. Aktörün sıradaki projeleri arasında Marvel rol arkadaşı Scarlett Johansson ile oynayacağı Jason Bateman' tarafından yönetilen "Project Artemis" ve başrolünü Dwayne Johnson ile paylaştığı aksiyon komedi filmi "Red One" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top