Hesabım
    "Spider-Man: Across The Spider-Verse"ten Yeni Görseller ve Detaylar!

    Sony, "Spider-Man: Across The Spider-Verse" filminin ilk kısmıyla ilgili yeni detayları Annecy Animasyon Film Festivali'nde paylaştı.

    Her yıl Fransa'nın Annecy kentinde düzenlenen animasyon film festivali Annecy Festivali bugün itibariyle, Sony Pictures Animation'ın "Spider-Man: Across The Spider-Verse - Part One" filmiyle ilgili güncellemeleri eşliğinde başladı.

    Festivalde katılımcılara dağıtılan, Miles Morales ve Spider-Man 2099'un yer aldığı bir afişin yanı sıra Sony, filmden yeni bir görsel paylaştı ve kadroya katılan bazı yeni isimleri duyurdu.

    Daha önce CinemaCon'da filmden ilk görüntüler ve bazı detaylar paylaşılmıştı, örneğin Issa Rae'nin Jessica Drew/Spider-Woman olarak kadroya katıldığı biliniyordu. Filmin seslendirme kadrosundaki Shameik Moore ve Hailee Steinfeld'e katılacak yeni isimler Vulture karakterini seslendirecek olan Jorma Taccone ve George Stacy rolünde Shea Whigham oldu. 

    Filmden paylaşılan yeni görselde ise Miles Morales, "şimdiye kadarki en zorlu düşmanı" olan Spot ile mücadele ederken görülüyor. Spot, Jason Schwartzman tarafından seslendirilecek. İki kısım halinde yayınlanacak "Spider-Man: Across the Spider-Verse"in ilk kısmı 2 Haziran 2023'te sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top