Hesabım
    Son Dönemin En Çok Konuşulan 10 Fragmanı

    Yaz sezonunda izlemeyi dört gözle beklediğimiz filmlerden en çok hangilerinin fragmanları dikkat çekiyor?

    Yaz film sezonu resmen başladı. Mayıs ayının son haftasında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan "Top Gun: Maverick" ile geçtiğimiz cuma günü vizyona giren "Jurassic World: Hakimiyet" yüksek izlenme oranlarıyla gişede rekabet ederken, yazın ilerleyen dönemlerinde seyirciyle buluşacak daha birçok film için şimdiden nefesler tutulmuş durumda.

    Vizyon takviminde bugünden sonbaharın başlarına kadar, sinemaseverlerin önümüzdeki birkaç ayı sinemada geçirme konusunda hevesli olacağı bir dizi proje var. Gişe rekorları kırabilecek aksiyon filmlerinden bağımsız küçük yapımlara, sadece eğlence sunan filmlerden Oscar'lara göz kırpan projelere kadar bir çok film sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor.Bu filmler henüz sinemalarda gösterime girmemiş olsalar da, fragmanları onları şimdiden Reddit ve başka sosyal medya platformlarında en çok konuşulan filmler haline getirdi.

    Başta Marvel Sinematik Evreni'nin geniş hayran kitlesinin heyecanla beklediği "Thor: Love and Thunder", Brad Pitt'in başrolü üstlendiği  yüksek gerilimli aksiyon filmi "Suikast Treni", Austin Butler ve Tom Hanks'li "Elvis" gibi hemen herkesin radarına girmiş olabilecek filmlerin yanı sıra; Cooper Raiff imzalı "Cha Cha Real Smooth", A24 animasyonu "Marcel The Shell With Shoes On" ve Andrew Seman'ın Rebecca Hall başrollü Sundance hiti "Resurrection" filmi gibi daha küçük yapımların fragmanları da son dönemlerin en çok konuşulanları arasında yer alıyor. 

    İşte son zamanların en çok konuşulan 10 fragmanı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top