Hesabım
    "Joker 2" Müzikal Olacak: Harley Quinn Rolü İçin Lady Gaga Düşünülüyor!

    Joaquin Phonenix'li "Joker" devam filminin müzikal olması planlanıyor.

    Yönetmen Todd Phillips, geçtiğimiz hafta "Joker" devam filminin geleceğini Instgram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Phillips, Joker ile 2019 yılında En İyi Erkek Oyuncu Oscar ödülünü kazanan Joaquin Phoenix'in senaryo taslağını okuduğu bir fotoğrafı ve devam filminin adının "Joker: Folie à Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) olduğunu paylaşmıştı.

    Filmle ilgili yeni birtakım iddialar ortaya atıldı. The Hollywood Reporter'da yer alan yeni bir habere göre, "Joker 2"nin müzikal olması planlanıyor. Harley Quinn rolü içinse Lady Gaga düşünülüyor. THR'nin haber kaynaklarından elde ettiği bu bilgiler henüz yönetmen ya da stüdyo tarafından doğrulanmadı. 

    "Joker" alışılmışın dışında bir DC filmi olarak büyük beğeni toplamıştı. Aksiyondan ziyade karakteri merkezine alan ve Martin Scorsese filmleri "Taxi Driver" ile "King of Comedy" birleşimi bir hikaye ve estetik sunan film, yaklaşık 55 milyon dolarlık küçük bir bütçeyle çekilmiş ve küresel gişede bir milyon doların üstünde kazanç elde etmişti. 

    Devam filminin başlığı olan "folie à deux" aynı zamanda dilimize "paylaşılmış psikotik bozukluk" olarak çevrilen bir psikolojik rahatsızlığın tıbbi adı. Bu rahatsızlık, bir kişinin sanrılarının başka bir ya da birden çok kişiye aktarılmasıyla görünen psikopatalijik bir durum. Filmin bu başlığı taşıması, "Joker 2"de Joker'in partneri ve suç ortağı Harley Quinn'i görebileceğimiz yönünde çıkarımlara neden olmuştu. 

    Eğer Lady Gaga'nın filme Quinn olarak katılması resmileşirse, bu karakter DC Genişletilmiş Evreni'nde Margot Robbie tarafından canlandırılan Harle Quinn karakterinden farklı bir temsil olacak. Diğer yandan Joaquin Phoenix'in projeyi kabul edip etmediği de henüz resmileşmedi, ancak Todd Phillips'in paylaşımı nedeniyle Phoenix'in dönüşü kesin gözüyle bakılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top