Hesabım
    "Knives Out" Devam Filminden İlk Tanıtım Yayınlandı

    Filmin resmi adı "Glass Onion: A Knives Out Mystery" olarak açıklandı.

    Rian Johnson'ın yazıp yönettiği "Knives Out" merak uyandıran senaryosu ve Daniel Craig, Chris Evans, Ana de ArmasJamie Lee Curtis gibi oyuncuların başı çektiği zengin kadrosuyla dikkat çekmiş ve Rian Johnson'a En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar adaylığı getirmişti. 

    İzleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan film, 40 milyon dolara maledilmiş ve karşılığında dünya çapında 331 milyon dolar hasılat elde ederek ticari anlamda da başarıya imza atmıştı. Kaçınılmaz hale gelen devam filminin haklarını satın alan Netflix, filmden ilk tanıtım videosunu yayınlayarak filmin resmi adını açıkladı.

    Rian Johnson'ın yine hem yazdığı hem de yönettiği devam filminin resmi adı "Glass Onion: A Knives Out Mystery" olacak. Dedektif Benoit Blanc karakteriyle geri dönen Daniel Craig'e bu kez Ethan Hawke, Edward Norton, Kathryn Hahn, Jessica HenwickDave Bautista ve Kate Hudson eşlik edecek. 

    Devam filmiyle ilgili konuşan Rian Johnson'ın polisiye edebiyatın en ünlü isimlerinden Agatha Christie'nin eserleriyle yaptığı gibi, bu filmle türü değiştirmeyi hedeflediğini belirtti:

    "Agatha Christie kitaplarının aynı formülü tekrar tekrar kullandığına dair bir yanlış algı var ama hayranlar bunun tam tersinin doğru olduğunu biliyor. Değişen sadece mekanlar ve cinayet yöntemleri değildi, türü sürekli olarak kavramsal açıdan genişletiyordu. Polisiye çatısı altında casus gerilim filmleri, ilkel korkunç korku filmleri, seri katil avları, gotik aşk romanları, psikolojik karakter çalışmaları, glam seyahat günlükleri yazdı. Knives Out'u yaptığımda, Daniel'in Benoit Blanc karakteriyle çözeceği daha fazla gizem yaratma konusunda beni heyecanlandıran şey buydu - Christie'yi taklit etmek ve her filmin kendi tonu, hırsı, varlık nedeni ile yepyeni bir kitap gibi olmasını sağlamak…"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top