Hesabım
    "Çığlık 6": Hayalet Maskeli Bu Kez Büyük Şehirde!

    Çığlık serisinin 6. filminden gelen set fotoğrafları, katliamın Woodsboro kasabasının dışına taşacağının ipucunu verdi.

    2011 yılında, dördüncü filmiyle son bulan "Çığlık" serisi, geçtiğimiz Ocak ayınca vizyona giren "Çığlık" filmi ile 11 yıl sonra geri döndü. 

    Serinin beşinci filmi olan "Çığlık" James Vanderbilt ve Kevin Williamson tarafından yazıldı, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetildi. Oyuncu kadrosundaki Jenna OrtegaMelissa BarreraJack QuaidJasmin Savoy BrownMikey MadisonMason GoodingKyle GallnerSonia Ammar ve Dylan Minnette gibi yeni isimlere; serinin yıldızları Neve CampbellCourtney Cox ve David Arquette'nin de eşlik ettiği film, Çığlık efsanesine yakışır bir film olarak olumlu yorumlar aldı.

    Şimdilerde, beşinci filmi hayata geçiren senarist ve yönetmen ekibinin yine iş başında olduğu "Çığlık 6" filminin çekimleri gerçekleştiriyor. Filmde "Çığlık"ın sonunda hayatta kalan karakterleri canlandıran Melissa BarreraJasmin Savoy BrownMason GoodingJenna Ortega'yı bir kez daha izleyeceğiz. Konuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi henüz paylaşılmasa da filmin, bu dört gencin Woodsboro'yu arkalarında bırakmaya çalışmasını anlatacağı biliniyordu.

    Hafta sonu filmin Montreal'deki çekimlerine denk gelen bazı sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı fotoğraflar sayesinde, efsane serinin 6. filminin bu kez New York'ta geçeceği ortaya çıktı. Filmin setine denk gelen Montreal sakinlerinin çektikleri fotoğraflarda New York plakalı araçlar dikkat çekiyor.

    Montreal bölgesinin hareketli kentsel peyzajı New York şehrini taklit etmek için mükemmel bir ortam sağlıyor. Polis arabalarının, haber arabalarının ve itfaiye araçlarının varlığı, New York'ta geçen bu özel sahne veya sahnelerin yoğun ve muhtemelen ölümcül olacağını gösteriyor. Ancak set fotoğraflarında aksiyon olmaması, çevredeki katliamın kapsamının bilinmediği anlamına geliyor.

    Çığlık serisindeki olaylar 1996 tarihli ilk filmden beri Woodsboro kasabasında geçiyordu. Yeni filmin en azından bir bölümünün New York'ta geçecek olması şaşırtıcı ama yine de seri için doğal bir ilerleme. Yeni nesil karakterlerin, dinamik yeni ortamın sunduğu güvenliği arzu etmesi anlaşılabilir. Ancak Ghostface'in büyük şehirde nasıl tutunacağı katliam planlarını nasıl hayata geçireceği büyük bir merak konusu...

    Serinin ana karakteri Sydney Prescott'a hayat veren Neve Campbell geçtiğimiz hafta "Çığlık 6"da rol almayacağını açıkladı. Courtney Cox ise Gale Weathers karakterine geri dönüyor. Ayrıca "Çığlık 4"te Kirby Reed karakteriyle izlediğimiz Hayden Panettiere de filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top