Hesabım
    Anders Danielsen, Anne Hathaway ve Jessica Chastain'e Eşlik Edecek

    "Oslo, 31 Ağustos" ve "Dünyanın En Kötü İnsanı" filmlerinde izlediğimiz Norveçli oyuncu, "Mothers' Instinct" adlı psikolojik gerilimin kadrosuna katıldı.

    Olivier Masset-Depasse'nin yönettiği ve başrollerini Anne Hathaway ile Jessica Chastain'in üstlendiği psikolojik gerilim filmi "Mothers' Instinct"in kadrosuna yeni isimler eklendi. 

    Son olarak Joachim Trier'in Oscar adayı filmi "Dünyanın En Kötü İnsanı"nda rol alan ve daha önce "Bergman Adası", "Oslo, 31 Ağustos", "22 July" gibi filmlerde izlediğimiz Norveçli oyuncu Anders Danielsen Lie ve "We Own This City", "The Good Wife" gibi dizilerde rol alan Josh Charles filmin oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimler oldular. 

    Chastain ve Hathaway filmde, 1960'ların Amerika'sında banliyöde yaşayan ve görünüşte mükemmel hayatlara sahip olan iki kadını canlandıracaklar. Alice ve Celine, komşu olmalarının yanı sıra birbirlerinin en iyi arkadaşlarıdır. Ancak yaşanan trajik bir kaza bu görünürdeki mükemmel durumu paramparça eder. Şüphe ve paranoya, kardeşlik bağlarını çözer ve iki anneyi psikolojik bir irade savaşında birbirine düşürür.

    "Mothers' Instinct", Barbara Abel tarafından yazılan "Derrière la Haine" romanından Sarah Conradt-Kroehler tarafından uyarlandı. Aynı roman 2018 yılında, yine Olivier Masset-Depasse tarafından yönetilen Belçika yapımı "Duelles" filmiyle de sinemaya taşınmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top