Hesabım
    Amber Heard, "Aquaman 2"den Çıkartıldığına Dair Söylentileri Reddetti

    Heard'in temsilcileri, "Aquaman and the Lost Kingdom"daki rolünün yeniden şekillendirildiği iddialarını yalanladı.

    Magazin sitesi Just Jared, "Aquaman ve Kayıp Krallık" (Aquaman and the Lost Kingdom) filmini izleyici testine sokan Warner Bros'un Amber Heard'i filmden çıkartma kararını aldığını duyurdu. Oyuncunun temsilcileri ise bu bilgiyi yalanladılar. 

    Uzun süredir eski eşi Johnny Depp ile olan davasıyla gündeme gelen Amber Heard, 2018 tarihli DC filmi "Aquaman"de başroldeki Jason Momoa'ya eşlik etmiş ve bu rolü önümüzdeki yıl vizyona girecek devam filmi için de tekrarlamıştı. Dava süresinde Amber Heard'in filmden tamamen çıkarılmasını isteyen hayranlar örgütlenerek bir imza kampanyası başlattılar. Amber Heard ise mahkemedeki ifadelerinden birinde filmdeki rolünün başlangıçta kendisine iletilen senaryoya kıyasla oldukça kısaltıldığını iddia etmiş ve bunu Depp ile olan davanın itibarını zedelemesine bir örnek olarak sunmuştu. 

    Mahkemede ayrıca, Warner Bros. Stüdyolarının DC Filmleri departmanı başkanı Walter Hamada da dinlenmişti. Hamada, Warner Bros'un ikinci filmin hazırlık aşamasındayken ilk filmde Amber Heard tarafından canlandırılan Mera karakterini devam filminde bir başka oyuncuya vermeyi düşündüğünü fakat bunun yalnızca Heard ve Jason Momoa'nın iyi bir ekran ikilisi olmadığının düşünülmesi nedeniyle gündeme geldiğini belirtmişti. 

    Amber Heard'ın sahnelerinin kötü bir izleyici tepkisiyle karşılandığı için filmden tamamen çıkartıldığına yönelik iddia şimdilik yalnızca Just Jared'de yer aldı. Warner Bros tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Amber Heard'ın temsilcileri ise geniş çaplı biir medya açıklaması yaparak "Söylenti değirmeni ilk günden beri olduğu gibi devam ediyor - yanlış, duyarsız ve biraz delice." ifadelerinde bulundu.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 17 Mart 2023'te vizyona girecek. Eğer stüdyo gerçekten Amber Heard'ı filmden çıkarma kararı aldıysa filmde yapılması gereken değişiklikler vizyon tarihinin ileriye atılmasına neden olabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top