Hesabım
    Netflix'in Matilda Müzikalinden Altyazılı Fragman!

    Netflix, Matilda müzikalinin film uyarlamasından ilk fragmanı paylaştı.

    Netflix, "Matilda the Musical" filminden ilk fragmanı yayınladı. Film, Roald Dahl'ın klasik romanının müzikal versiyonundan uyarlandı. Matthew Warchus tarafından yönetilen filmin başrollerinde Emma ThompsonLashana Lynch ve Andrea Riseborough yer alıyor. 

    Film Matilda adında çok zeki bir kızın hayatını anlatıyor. Dolandırıcılık yaparak geçinen Wormwood ailesinin kızı olan Matilda kötü ebeveynlerinin yanı sıra okulda da korkunç okul müdürü ile uğraşmak zorundadır. Otorite figürlerini sorgulamaya başlar ve kaldığı yatılı okulda arkadaşlarıyla birlikte küçük bir devrim başlatır. Bu sırada hayatındaki korkunç yetişkinlere karşı durmasına çok yardımcı olan yeni bir yeteneğini keşfeder: telekinezi.

    Filmin ana karakteri Matilda'yı Alisha Weir canlandırırken, kötü ve acımasız okul müdürüne usta oyuncu Emma Thompson hayat verecek. Lashana Lynch ise Matilda'yı cesaretlendiren iyi kalpli öğretmeni Miss Honey karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Filmin hazırlık aşamasında, okul müdürü karakterini Ralph Fiennes'in oynaması planlanmıştı fakat sonunda bu rol Thompson'ın oldu. 

    Londra'da 2011 yılından beri sahnelenen Matilda müzikali, 2013 - 2017 yılları arasında da Broadway'de başarılı bir şekilde sahnelendi. Film Sony tarafından İngiltere'de vizyona sokulacak, Netflix'te ise Aralık ayında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top