Hesabım
    Disney Plus "Recep İvedik 7"den İlk Görselleri Yayınladı

    "Recep İvedik 7" çok yakında Disney+'ta!

    14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlayan Disney Plus'ın ilk yerli filmlerinden biri, Şahan Gökbakar'ın gişe rekortmeni Recep İvedik serisinin 7. filmi olacak. Disney Plus Türkiye, Instagram hesabından filmin ilk görsellerini paylaştı.

    Filmin vizyona girmeden, doğrudan Disney Plus'ta yayınlanacağı, platformun basın toplantısında The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner tarafından duyurulmuştu. Çekimleri devam eden filmin yayın tarihine dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

    "Recep İvedik 7"yi Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    Bu macerada Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik karakterine eşlik edecek isim Öznur Serçeler oldu. "Dolunay", "Erkenci Kuş", "Aşkın Kanunu" gibi dizilerde rol alan serçeler, son olarak başrollerini Gonca Vuslateri ve Burak Yamantürk ile paylaştığı "Allah Yazdıysa Bozsun" filminde rol aldı. 

    Filmin konusu ile ilgili herhangi bir detay bilinmiyor. Ayrıca Şahan Gökbakar'ın film ekibine, filmin konusu ve çekim mekanlarıyla ilgili gizlilik anlaşması imzalattığına dair bir iddia ortaya atılmıştı. 

    Seriyi başlatan 2008 tarihli "Recep İvedik" ve devamında gelen bütün filmler gişede büyük başarı gösterdi.  Son film "Recep İvedik 6", 2019 yılının sonbaharında vizyona girdi ve toplamda yaklaşık 4 milyon izleyiciye ulaşmasına rağmen, serinin diğer filmlerinin gerisinde kaldı. Yerli gişede, tüm zamanların en çok izlenen yerli filmleri sıralamasında ilk sırada 7 milyon 434 bin seyirci ile "Recep İvedik 5", ikinci sırasında 7 milyon 369 bin seyirci ile "Recep İvedik 4" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top