Hesabım
    HBO Max, Looney Tunes Müzikal Filmini Duyurdu

    Annecy Animasyon Festivali'nde, sıradaki Looney Tunes filminin "Bye Bye Bunny" adında bir müzikal olacağı açıklandı.

    Şu anda Fransa'da devam etmekte olan Annecy Uluslararası Film Festivali'nde, HBO Max ve Cartoon Network'te yayınlanacak yeni bir Looney Tunes filminin duyurusu yapıldı. Warner Bros. Animation, Hanna-Barbera Stüdyoları ve Cartoon Network Stüdyoları'nın bir araya geldiği proje, "Bye Bye Bunny" adında bir müzikal olacak. 

    Film, yıllarca Braodway'de Looney Tunes müzikalinde sahne almaktan bıkan ve şöhretten bunalan Bugs Bunny'nin emekli olma kararıyla başlayan olaylar dizisini anlatacak. Bugs'ın artık sahnelere veda etme kararı almasının ardından, ondan boşalan başrole göz diken tabii ki ilgiye aç Daffy Duck olur.

    Ancak Daffy'nin takıntılı bir hayranı tarafından kötü emeller için kaçırılmasıyla olaylar karışır... Emeklilik planları tehlikeye giren Bugs, müzikaldeki rol arkadaşlarının da yardımyla Daffy'i kurtarma operasyonu başlatır. 

    Film, Warne Bros. film müzikleri kitaplığından zengin bir koleksiyonun yanı sıra orijinal müzikleri ve dans şarkılarını içerecek. Senaryo ve şarkı sözleri için, "The Late Show with Stephen Colbert" talk şovunun baş yazarı Emmy ödüllü Ariel Dumas ile anlaşıldı. Tony, Pulitzer ve Grammy ödüllü Tom Kitt filmin müzik direktörlüğünü yaparken, yönemenliği usta animasyon sanatçsısı Brandon Jeffords üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top