Hesabım
    Ana de Armas'ın Marilyn Monroe'ya Hayat Verdiği "Blonde" Filminden İlk Fragman!

    "Blonde" 23 Eylül'de Netflix'te!

    Netflix, Andrew Dominik imzalı Marilyn Monroe biyografisi "Blonde"dan ilk teaser fragmanı yayınladı. Filmde Monroe'yu canlandıran Ana de Armas, Hollywood'un 1950'lerin ve 60'ların ikonik seks sembolü olan ve tüm zamanlara damga vuran Monroe'ya olan benzerliği ile şaşkınlık yarattı. 

    "Blonde"un senaryosunu da Andrew Dominik kaleme alındı. Dominik senaryoyu, Joyce Carol Oates tarafından yazılan çok satan tarihi romandan uyarladı. Yönetmenini de şaşırtan bir şekilde 18+ derecelendirmesi alan film, Marilyn Monroe'nun hayatının kurgulanmış bir versiyonunu sunacak. Monroe'nun altın çağında yani 1950'li ve 1960'lı yıllarda geçen film, özellikle ikonik yıldızın iç dünyasına odaklanmayı hedefliyor.

    "Killing Them Softly", "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" gibi filmleriyle tanıdığımız Andrew Dominik, Marliyn Monroe biyografisini uzun zamandır hayata geçirmek istiyordu ve 2010'dan beri projeyle birlikte anılıyordu. Nihayet tamamlanan film dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak ve 23 Eylül'de Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

    Ana de Armas'a, Oscar'lı oyuncu Adrien Brody'nin ve Bobby Cannavale, Garret Dillahunt, Julianne NicholsonSara Paxton gibi isimlerin eşlik ettiği "Blonde"un yapımcılığını Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top