Hesabım
    "Işıkyılı"ndan Oyuncak Hikayesi Göndermeli Yeni Posterler!

    Işıkyılı, 2 Eylül'de sinemalarda!

    Pixar'ın son animasyonu "Işıkyılı" (Lightyear), Kuzey Amerika başta olmak üzere birçok pazarda vizyona girdi. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 2 Eylül'e ertelenmişti.

    Pixar klasiklerinden Oyuncak Hikayesi serisinde tanıdığımız Buzz Lightyear oyuncağına ilham veren gerçek karakterin hikayesini anlatacak olan filmden, Oyuncak Hikayesi göndermeli iki yeni poster yayınlandı.

    Posterlerin ilkinde, Oyuncak Hikayesi'ndeki Andy'i, Woody ve diğer oyuncaklarıyla birlikte sinemada görüyoruz. Bu da "Işıkyılı" filminin Oyuncak Hikayesi serisine göre nerede durduğunu anlamamıza yardımcı oluyor. "Işıkyılı" esasında Oyuncak Hikayesi'nin dünyasında da bir film. Hikayenin anlatılmayan kısmında Andy bu filmi izliyor, tıpkı posterde olduğu gibi, ve daha sonrasında kendisine bu filmden ilham alınarak üretilen oyuncak hediye ediliyor.

    Sinema salonunda Andy'nin yanında oturmakta olan gözde oyuncak Woody'nin pabucu, Buzz'ın gelmesiyle dama atılıyor. Oyuncak Hikayesi filminde gördüğümüz üzere Andy'nin odasındaki her şey - nevresim takımları, posterleri, çizimleri- Woody ve kovboy temasından, Buzz ve uzay temasına dönüyordu. İşte Andy, "Lightyear" filmini izlediği için bu uzay kahramanına hayran olmuştu. Diğer posterde ise Andy'nin elinde Buzz Lightyear oyuncağı ile birlikte hayallerinin kahramanıyla tanıştığını görüyoruz... 

    "Işıkyılı" 2 Eylül'de sinemalarda! O zamana kadar Oyuncak Hikayesi ve daha birçok Pixar animasyonunu Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top