Hesabım
    Chris Evans "Fantastik Dörtlü"ye Dönmeye Hazır!

    Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı olmadan önce Fantastik Dörtlü'de rol alan Evans, seriye geri dönebileceğini söyledi.

    "Işıkyılı" filminde ana karakter Buzz Işıkyılı'nı seslendiren Chris Evans, filmin tanıtım turlarındaki röportajlarda sık sık Marvel Sinematik Evreni'ne ve Kaptan Amerika rolüne geri dönüp dönmeyeceği yönünde sorular aldı.

    Evans, Steve Rogers/Kaptan Amerika rolüne dönmek için gerçek bir arzusu olmadığını net bir şekilde belirtti. Beklentiyi anladığını, fakat karakteri bıraktığı yerden çok memnun olduğu belirten oyuncu, gelecekte yeniden Kaptan Amerika'yı canlandırması ihtimali hakkında "çok zor bir görev olur... mükemmel olmalı" dedi. 

    Katıldığı bir röportajda ise Evans'a, Kaptan Amerika'dan yıllar önce, henüz Marvel Sinematik Evreni başlamamışken, canlandırdığı ilk Marvel karakteri olan Johnny Storm rolüne geri dönmeyi isteyip istemediği soruldu. Evans, MTV News ile gerçekleştiği röportajda bu konunun gündeme gelmesiyle heyecanlandı ve bu fikri olumlu karşıladı. 

    Chris Evans, ilk olarak 2005 yılında "Fantastik Dörtlü" (Fantastic Four) daha sonra ise 2007 yılındaki devam filmi "Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi" (4: Rise of the Silver Surfer) filminde Johnny Storm karakterini canlandırdı. Kozmik radyasyona maruz kalan 4 astronotun süper güçler elde etmesini anlatan filmde Storm karakteri, ateş enerjisi ortaya çıkarabiliyordu. 

    Marvel'ın şu anki çoklu evren planları her türlü film ve karater arasındaki geçişi mümkün kılıyor. Dolayısıyla Evans'ın Johnny Storm'un alternatif bir versiyonu olarak yeniden karşımıza çıkması olası bir fikir. Chris Evans bu konuya çok sıcak baktığını şu sözlerle dile getirdi:

    "Tanrım, bu harika olmaz mıydı? Bu harika olmaz mıydı? Hayır, kimse bana bu konuda gelmedi. Demek istediğim, artık tam olarak aynı görünmüyorum. Bu 15, neredeyse 20 yıl önceydi. Ben artık yaşlıyım. Ama o karakteri gerçekten çok seviyorum ama sanırım... şimdi 'Fantastik Dörtlü' ile yeni bir şeyler yapmıyorlar mı? Bunu gerçekten çok isterim. Bu aslında benim için Kaptan olarak geri dönmekten daha kolay olur. Ne demek istediğimi biliyorsun? Cap benim için çok değerli. Ve biliyorsun, bunun ne kadar güzel bir deneyim olduğunu bozmak istemiyorum. Ama Johnny Storm, hak ettiğini gerçekten almamış gibi hissediyorum. Bu, Marvel gerçekten temellerini bulmadan önceydi. Bu yüzden o rolü sevdim ve kim bilir..."

    Chris Evans'ın belirttiği gibi Marvel Fantastik Dörtlü'yü Marvel Sinematik Evreni'ne dahil etme konusunda çalışıyor. Belki de aktörün bu fikri nasıl hevesle karşıladığını gören stüdyo yetkilileri, olası bir film için Evans'a teklif götürmeyi düşünebilirler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top