Hesabım
    "Monster High" Filminden İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Paramount Pictures, "Monster High: The Movie" filminin ilk kısa fragmanını paylaştı.

    Nickelodeon ve Paramount+, bu sonbaharda "Monster High: The Movie" filmiyle Mattel'in korkudan ilham alan Monster High bebeklerine hayat veriyor! Filmin ilk tanıtımı Paramount'un Twitter hesabında yayınlandı. 

    Teaser fragmanda, Monster High'daki ilk günlerinde Clawdeen Wolf ve arkadaşlarının ardından, insan dünyasına karşı bir "canavar dünyası" kavramını tanıtılıyor. Film, Monster High'da kendine bir yer bulan Clawdeen'i takip edecek. Tüm hayatını saklanarak yaşayan Clawden Wolf, Monster High'a kyıt olduğunda nihayet artık kendisi gibi olabileceği için mutludur. Ancak gizli sinsi bir plan okulu tehdit ettiğinde, Clawden'in günü kurtarmak için canavar kalbini kabul etmeyi ve kucaklamayı öğrenmesi gerekir.

    Hayranlar ayrıca Frankie Stein'ın şok edici bir görüntüsünü ve omzunun üzerinden bir barış işareti yaparken onun elektrokinezi yeteneklerinin yanı sıra Draculaura ve Deuce'a kısa bir bakış atma fırsatı da buluyor. 30 saniyelik klip Monster High'ın unutulmaz girişini, sütunlarını ve pankartlarını ve canavar dünyasını insan dünyasına bağlayan bir portal gibi görünen gizemli geçidi ortaya koyuyor. Ayrıca sınıflarda ve mezarlıklarda mumyaların arasında dans eden kızları da görüyoruz.

    Tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top