Hesabım
    Kevin Costner'dan Dört Filmlik Bir Western Destanı Geliyor!

    Costner, yönetmeye hazırlandığı "Horizon" filmini dört filmlik bir projeye çevirme kararı aldı.

    Kevin Costner'ın uzun zamandır beklenen dördüncü yönetmenlik çalışması "Horizon" için büyük planları var. "Yellowstone" yıldızı Variety'ye, Warner Bros. ve New Line Cinema ile birlikte yer aldığı projenin dört farklı film olarak planlandığını ve her bir filmin üç ay arayla vizyona gireceğini söyledi.

    Yapım süreci Ağustos ayının sonunda başlayacak. Paramount+'ın Birleşik Krallık'taki lansmanı için Londra'da bulunan aktör, filmlerin birbirine bağlı farklı hikayeler anlatacağını da belirtti ve şu anda rol alacak 170 kişi için oyuncu seçmelerinin yapıldığını açıkladı.

    Kevin Costner, yönetmenlik kariyerine 1990 yılında Dances With Wolves filmi ile başladı. Başrolünü de üstlendiği bu Western filmi 1991'de  En İyi Film Oscar'ını kazandı ve Costner'a En İyi Yönetmen Oscar'ını getirdi. 

    Costner yönetmen koltuğuna ikinci kez, 1997'de, ilk filmi kadar iyi karşılanmayan The Postman için oturdu. Yönettiği son film ise 2003 tarihli Open Range filmi oldu. Costner yönettiği diğer filmler gibi Open Range'in de başrolünde yer aldı ve film eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not aldı.

    19 yıl sonra yeniden kamera arkasına geçen Costner'ın destansı filmi büyük bir merakla bekleniyor. Bu dört filmlik seri, Batı Amerika'nın, Amerikan İç Savaşı öncesindeki ve sonrasındaki 15 yıllık dönemini anlatan geniş ve çok yönlü bir yaklaşım benimseyecek. Costner filmin başrolünde yer alacak ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top