Hesabım
    Açlık Oyunları'na "Ms. Marvel" Transferi!

    Rachel Zegler'ın başrolü üstlendiği yeni Açlık Oyunları filminde, Ms. Marvel oyuncusu Laurel Marsden de rol alacak.

    Açlık Oyunları serisinde izlediğimiz olayların daha öncesini, bizim Panem'in acımasız Başkan'ı olarak tanıdığımız Coriolanus Snow'un gençliğini anlatacak olan "The Ballad of Songbirds and Snakes" filminin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. 

    Film, 18 yaşındaki Snow'un, 10. Açlık Oyunlarında mentorluk yaparak ailesinin onurunu yeniden sağlamaya çalışmasını anlatacak. Başkan Snow'un gençliğini "Benediction", "The Gilded Age",  "Billy the Kid" gibi yapımlarda rol alan Tom Blyth canlandıracak. Snow'un mentroluk yaptığı Açlık Oyunları yarışmacısı, 12. bölgeden Lucy Gray rolünde ise Steven Spielberg'in "West Side Story"si ile büyük bir çıkış yapan Rachel Zegler'i izleyeceğiz. 

    Filmin oyuncu kadrosu bugünlerde hızla genişlemeye devam ediyor. Kadroya en son eklenen isimlerden biri Marvel'ın "Ms. Marvel" dizisi oyuncularından Laurel Marsden oldu. Marsden filmde diğer bir açlık oyunları yarışmacısı olan Mayfair Lipp karakterine hayat verecek. 

    "The Ballad of Sonbirds and Snakes"in oyuncu kadrosuna ayrıca Nick Benson, Lilly Cooper, Luna Steeples, Hiroki Berrecloth, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao ve Mackenzie Lansing gibi genç isimler eklendi.

    Açlık Oyunları serisinin diğer filmlerini de yöneten Francis Lawrence'ın yöneteceği filmin 17 Kasım 2023 tarihinde seyirciyle buluşması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top