Hesabım
    Constance Wu'dan "Crazy Rich Asians 2" Hakkında Açıklamalar

    Constance Wu, devam filmini dört gözle bekleyen hayranların içine su serpti.

    Kevin Kwan'ın üç kitaplık çok satan roman serisinin ilk kitabından Jon M. Chu tarafından uyarlanan "Crazy Rich Asians" 2018 yılında Warner Bros için oldukça kazançlı bir film oldu. Canlı sinematografisi, samimi romantik komedi formülü, çığır açan temsili ve büyüleyici performanslarıyla övgü toplayan film hatırı sayılır bir hayran kitlesi de oluşturdu.

    Devam filmi Warner Bros tarafından hemen duyuruldu fakat proje birçok aksalık yaşadı. Constance Wu, Henry Golding, Michelle YeohGemma Chan gibi ana kadrodaki oyuncuların yoğun takviminin yanı sıra, senaristlerden Adele Lim ücret eşitsizliği nedenile projeden ayrıldı. Bir süre askıya alınan yapım süreci, yeni bir senarist Amy Wang'ın projeye dahil olmasıyla harekete geçti.

    Amazon'un 1 Temmuz'da yayınlanacak "The Terminal List" dizisinde başrolü Chris Pratt ile paylaşan Constance Wu, dizinin tanıtımı için gerçekleştirdiği bir röportajda, "Crazy Rich Asians 2" hakkındaki soruları da cevapladı. Wu, kısa süre önce yapımcılarla bir araya geldiğini ve başta yakın arkadaşı Awkwafina ile yeniden bir araya geleceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi:

    "Evet! Birkaç hafta önce yapımcılardan biriyle devam filmi çekmeye hazırlanmak hakkında konuşmak için öğle yemeği yedim. Herkesle çalışmayı sevdim. Awkwafina en iyi arkadaşlarımdan biri oldu, bu yüzden o geri dönüp hepinize bir devam filmi vereceğim için gerçekten heyecanlıyım."

    Şimdilik "Crazy Rich Asians 2" olarak anılan filmin resmi adının Kevin Kwan'ın roman seirsindeki ikinci kitabın adı olan "China Rich Girlfriend" olacağı tahmin ediliyor. Henüz resmi olarak bir açıklama yapılmasa da serideki ikinci ve üçüncü kitabın filmlerinin aynı anda çekilmesi mümkün görünüyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top