Hesabım
    Euphoria Yıldızı Hunter Schafer "The Ballad of Songbirds and Snakes" Kadrosunda

    Açlık Oyunları prequel filmin kadrosu genişlemeye devam ediyor...

    "Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" filmi, 10. Açlık Oyunları'nın düzenlendiği dönemde geçecek. Açlık Oyunları üçlemesinin ana karakteri Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), 74. Açlık Oyunları'nda yarışmıştı. Bu ön hikayede, Katniss'in zamanında Panem'in acımasız diktatörü olan Coriolanus Snow'un 18 yaşındaki halini göreceğiz.

    Genç Coriolanus, 10. Açlık Oyunları'nda mentorluk görevini üstlenerek ailesinin savaş döneminde kaybettiği onurunu yeniden sağlamaya çalışır. Snow'un hocalık yapacağı kız, çok yoksul olan 12. bölgeden çıkan Lucy Gray adında bir kızdır. Lucy Gray'in açılış töreni sırasındaki meydan okuyan şarkı söylemesi ona "Songbird" lakabını kazandırır ve Snow'un kazanmak için büyük bir şansları olduğunu fark etmesini sağlar...

    Filmde Lucy Gray'i Rachel Zegler, Coriolonus Snow'u ise Tom Blyth canlandıracak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Nick Benson, Lilly Cooper, Luna Steeples, Hiroki Berrecloth, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Mackenzie Lansing ve yakın zamanda duyurulan, "Ms. Marvel" oyuncusu Laurel Marsden var.

    Projeye son katılan isim ise HBO'nun çok beğenilen "Euphoria" dizisinin yıldızlarından Hunter Schafer oldu. Schafer filmde, Coriolanus Snow'un kuzeni ve sırdaşı olan Tgris Snow karaterine hayat verecek. Film, 2023 onbaharında izleyici ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top