Hesabım
    "Top Gun: Maverick"in Hasılatı Bir Milyar Dolar Sınırını Geçti!

    Tom Cruise'un başrolü üstlendiği filmin dünya çapındaki hasılatı 1 milyar doları geçti.

    Paramount ve Skydance filmi "Top Gun: Maverick"in gişedeki başarısı hız kesmeden devam ediyor! Filmin dünya çapındaki gişe hasılatı bir milyar dolar sınırını geçti. 

    ABD gişesinde 126.7 milyon dolar ile açılan film, Tom Cruise'un kariyerindeki en yüksek açılış hasılatına imza atan film olmuştu. Cruise, "Top Gun: Maverick" ile kariyerinde bir ilki de yaşadı, 40 yıllık oyunculuk kariyerini geride bırakan aktörün bir filmi ilk kez bir milyar dolar sınırını geçti. 

    "Top Gun: Maverick" şu anda "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmini geçerek 2022'nin en çok izlenen filmi konumuna yükseldi. Ayrıca, pandemi döneminde bir milyar dolar sınırını geçen ikinci film olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıyı elde eden ilk film, 2021'in sonunda vizyona giren "Örümcek- Adam: Eve Dönüş Yok" olmuştu. 

    Joseph Kosinski'nin yönettiği "Top Gun: Maverick" vizyondaki beşinci haftasında bulunuyor. Stüdyonun raporlarına göre birçok izleyici filmi tekrar tekrar izliyor. Dolayısıyla filmin gişe hasılatı önümüzdeki haftalarda da yükselmeye devam edebilir. ABD'de IMAX ve diğer özel salonlarda yeniden gösterime sokulan filmin izleyici çekmeye devam etmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top