Hesabım
    "Kral Şakir Geri Dönüşüm"den Yeni Fragman

    Kral Şakir'in yeni filmi Disney+'ta yayınlanacak.

    Çocukların sevgilisi Kral Şakir yeni filmiyle 14 Temmuz'da Disney+'ta seyirci ile buluşacak. Merakla beklenen filmden yeni bir fragman yayınlandı.

    "Kral Şakir Geri Dönüşüm"ü Disney+'ta izlemek için tıklayın...

    Disney+'ın ilk orijinal yerli yapımlardan biri olan "Kral Şakir Geri Dönüşüm" filmi çocuklara geri dönüşümün ve çevreyi korumanın önemini anlatacak. Kral Şakir'in yaratcısı Varol Yaşaroğlu, "Bir çocuk öğrenirse, bir çocuk değişirse, dünya değişir." sloganıyla yola çıktıklarını söylüyor. Kral Şakir ve arkadaşları daha önce seyirciyle buluşan iki uzun metraj filmiyle, çocuklara Covid-19 salgınını ve temiz denizlerin, temiz bir dünyanın önemini anlatmıştı. 

    "Kral Şakir Geri Dönüşüm" filminin konusu kısaca şöyle: Bir bilim insanı olan Mirket, bir geri dönüşüm aleti keşfeder. Bu keşif sayesinde, dünya artık çöplerden arındırılabilecektir. Mirket, çöplerin geri dönüştürülmesi için uğraşır fakat kimse onu dinlemez. Çöpleri dönüştürmek yerine alıp başka bir galaksiye yollayan insanlar, çok geçmeden intikam almak için gelen uzaylılarla mücadele etmek zorunda kalırlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top