Hesabım
    Gotik Korku Filmi "The Invitation"dan İlk Fragman

    Filmin başrolünü Game of Thrones yıldızı Nathalie Emmanuel üstleniyor.

    "Game of Thrones"un Missandei'si, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin Ramsey'i Nathalie Emmanuel şimdilerde gotik korku filmi "The Invitation" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmden yayınlanan gerilim dolu ilk fragman, "The Invitation"ın türün hayranları için beklemeye değer bir film olduğunu gösteriyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan Jessica M. Thompson, senaryoyu da Blair Butler ile birlikte kaleme aldı. "The Invitation", Thompson'ın "The Light of the Moon"dan sonaki ikinci uzun metraj filmi olacak. 

    "The Invitation", kısa süre önce annesini kaybeden Evie'yi (Emmanuel) takip ediyor. Yaptırdığı DNA testi sonucunda, varlığından haberdar olmadığı uzak bir kuzenini bulan Evie, kuzeni tarafından İngiltere'deki bir kır evinde gerçekleşecek düğüne davet edilir. Gösterişli ortam ve flörtöz tanışmalarla keyifli zaman geçiren Evie, kısa süre sonra etrafında gotik bir komplonun örüldüğünü fark eder... Yalnızlığını yenmek için çıktığı bu yolculukta, şimdi hayatını kurtarmak için vampirlerle mücadele etmesi gerekmektedir...

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Hugh SkinnerAlana Boden ve Sean Pertwee gibi isimlerin yer aldığı film, 2 Eylül'de sinemalarda seyirciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top