Hesabım
    "Hocus Pocus 2"den İlk Fragman!

    Disney, merakla beklenen devam filminden ilk fragmanı yayınladı.

    Hocus Pocus cadıları 30 yıl sonra geri dönüyor! Disney, merakla beklenen devam filminin ilk fragmanını yayınladı. Film 30 Eylül'de Disney+'ta yayınlanacak.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Sanderson kardeşleri (Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy) ilk kez 1993 tarihli "Hocus Pocus"ta izledik. Film, büyücülük nedeniyle idam edilen cadıların 300 yıl sonra, bir Cadılar Bayramı'nda yeniden dirilmesini anlatıyordu. Filmin yönetmenliğini Kenny Ortega üstlenmişti.

    "Hocus Pocus 2"nin yönetmen koltuğunda ise Anne Fletcher oturuyor. Bu kez, 300 değil, 30 yıl sonra dirilen Sanderson kız kardeşlerin kendilerini günümüzün Salem'inde bulmasıyla yaşanan olayları izleyeceğiz. Üç yakın arkadaş, yanlışlıkla Sanderson Kardeşleri günümüzün Salem’ine geri getirir. Kadınların yaptığı bu hata, birçok sorunu da beraberinde getirir. Kadınlar, çocuklara aç olan cadıların dğnyaya zarar vermesini engellemenin yolunu arar...

    Filmin oyuncu kadrosunda, "Ted Lasso" yıldızı Hannah WaddinghamTony Hale, Sam Richardson, Doug JonesWhitney Peak ile "Drag Race" yıldızları Ginger Minj, Kahmora Hall ve Kornbread "The Snack" Jeté yer alıyor.

    "Hocus Pocus 2" 30 Eylül'de Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top