Hesabım
    Doğaüstü Gerilim Filmi "The Pope’s Exorcist"in Başrolünü Russell Crowe Üstlenecek

    Crowe filmde, Vatikan'da şeytan çıkarma uzmanı olarak görev almış gerçek bir rahip olan Gabriele Amorth'a hayat verecek.

    Aksiyon - suç filmi "Sun of a Gun" ve İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen korku filmi "Overlord" ile tanınan yönetmen Julius Avery'nin yeni projesinde başrolü Oscar'lı oyuncu Russell Crowe üstlenecek. 

    Crowe, "The Pope's Exorcist" adlı filmde Vatikan'ın baş şeytan kovucusu olarak görev yapan ve yaşamı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma ayini gerçekleştiren Peder Gabriele Amorth'u canlandıracak. 2016 yılında 91 yaşındayken vefat eden Amorth iki anı kitabı (An Exorcist Tells His Story ve An Exorcist: More Stories) kaleme alarak insanları kötülüğe yönlendiren iblislerle savaşma deneyimlerini detaylandırmıştı. 

    Yapım şirketi Screen Gems daha önce baş şeytan kovucunun yaşam haklarını Michael Patrick Kaczmarek ve inanç temelli medya şirketi Loyola Productions'tan almıştı; anlaşma, Amorth'un uluslararası en çok satan iki kitabının haklarını içeriyordu. Amorth ayrıca, dünyanın her yerindeki insanların içinden şeytanı çıkarma konusundaki başarılarının ayrıntılı hesaplarını içeren diğer koleksiyonları da geride bıraktı.

    Avery yaptığı açıklamada, "Russell ile çalışmak benim hedefimdi, onunla işbirliği yapmak gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesi." dedi. Çekimlerin önümüzdeki Eylül ayında İrlanda'da başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top